Legyen ez a kezdőlapom!

Ford Focus Nyílt hétvége, május 28-29.

Ford Focus Nyílt hétvége, május 28-29.Az új Ford Focus figyel Önre, figyel másokra, figyel önmagára. Technológiák garmadáját nyújtja azért, hogy Ön nyugodtan adhassa át magát a vezetés élményének.

 


Ford Focus nyílt hétvége

Próbálja ki, mit jelentenek az új Ford Focus biztonsági, kényelmi és környezetbarát újdonságai a gyakorlatban!

Jöjjön el és regisztráljon szalonunkban, mert ha június 5-ig új Ford Focust vásárol, az első három karbantartást ajándékba adjuk!

Vasárnap gyermeknap alkalmából a család legapróbb tagjait meglepetésekkel várjuk.

Legyen a vendégünk nyílt hétvégénken május 28-án és 29-én, addig is itt talál egy kis ízelítőt az új Ford Focus lélegzetelállító technikai tudásáról:

Aktív parkolást segítő rendszer

A sofőr elengedheti a kormánytEz a modern rendszer nem csak megtalálja a párhuzamos parkolóhelyet, de automatikusan be is kormányozza oda az autót – mindezt két ultrahangos radar segítségével teszi. Ezután a sofőr elengedheti a kormányt, és már csak a pedálok kezelésével kell foglalkoznia.

Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer
Az araszoló forgalomban bekövetkező rácsúszások a balesetek egyik leggyakoribb fajtája. Ez a rendszer hatékonyan képes 30 km/h sebesség alatt a koccanásokat megelőzni, vagy az ütközés mértékét minimalizálni. Ha az előttünk haladó jármű hirtelen csökkenti a sebességét vagy megáll, akkor a fék a baleset elkerülése érdekében automatikusan működésbe lép.

Ford EcoBoost motorok
A Ford új generációs, kisebb lökettérfogatú erőforrása a teljesítmény és a gazdaságosság új szintjét honosítja meg a benzinmotorok ezen osztályában. Az Ecoboost két legfontosabb előnye a magas hatékonyság és alacsony CO2-kibocsátás – így nem csak a pénztárcáját, de környezetét is kíméli.


Holttér-figyelő rendszerHolttér-figyelő rendszer
A funkció a biztonságosabb sávváltás érdekében nyújt támogatást a hátsó lökhárítóba szerelt radarérzékelők segítségével. Amint a radarok felismerik a holttérbe érkező járművet, a megfelelő oldalon lévő visszapillantó tükörben LED-ekkel figyelmeztetik a sofőrt az autó jelenlétére. Ezzel nem csak a balesetek megelőzhetők, de a vezető ébersége is fokozódik.


Nyomatékvektor-szabályozó rendszer
Az új Focusba a szériafelszereltség részeként kerül be a Nyomatékvektor szabályozás rendszere. A nagy teljesítményű autókban megszokott technológia folyamatosan szabályozza a nyomaték elosztását az első kerekek között, így csökkenti az alulkormányzottságot, illetve fokozza a tapadást és javítja a kormányzást.Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és sávtartó segítség

Két technológia együttes erővel minimalizálja a fáradtságból származó baleseteket: A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormány rezegtetésével figyelmezteti a vezetőt, ha a sávból való véletlen kitérést észlelt (tehát ha indexelés nélkül hagyja el azt). Ha a vezető nem reagál erre, a sávtartó segéderőt fejt ki a kormányra, ezzel visszaterelve az autót a helyes irányba.Május 28-án és 29-én szeretettel várjuk az Önhöz legközelebb található autószalonunkban!

Kecskemét,
Szent László krt. 79.
Tel.: +36 76/487-300
Fax: +36 76/487-333
E-mail: auto@hovany.dealernet.hu
GPS szélesség: É 46.88246 fok
GPS hosszúság: K 19.70089 fok
Békéscsaba,
Almáskerti Ipari Park 7.
Tel.: +36 66/523-000
Fax: +36 66/523-033
E-mail:auto@bekes.dealernet.hu
GPS szélesség: É 46.68516 fok
GPS hosszúság: K 21.04147 fok
Szeged,
Algyői út 39.
Tel.: +36 62/556-300
Fax: +36 62/556-302
E-mail:auto@szeged.dealernet.hu
GPS szélesség: É 46.28192 fok
GPS hosszúság: K 20.16913 fok

 

 

Magyarország megújul EuroFleet

Szerviz

Hovány márkaszervizek

Élvonalbeli szervizeinkben képzett munkatársak, a legjobb eszközök és gyári alkatrészek állnak rendelkezésre, hogy autóját profi módon karbantartsák. Ezt a tevékenységet időszakosan és telephelyenként természetesen kedvezményekkel és akciókkal is támogatjuk.

Legyen szó bármilyen gépjárművével kapcsolatos problémáról, időszakos vagy kötelező szervizről, műszaki vizsgáról, keresse kollégáinkat bizalommal vagy jelentkezzen be szervizeinkbe online.

tovább »

Autóflották

Eurofleet - Prémium minőség a flottakezelésben

Küldetésünknek tekintjük, hogy partnereink részére kölcsönös előnyökön és bizalmon nyugvó kapcsolat kialakításával, szolgáltatásoldalról megközelített flottakezelői tevékenységgel, magas színvonalú, minőségi szolgáltatást biztosítsunk, amely mentesíti partnereinket gépjárműparkjuk beszerzési, finanszírozási és üzemeltetési feladatai alól.

Célunk, olyan teljes körű személyre szabott, emberközpontú szolgáltatás kidolgozása, amely partnereink költségeinek minimalizálásával és energiáik saját feladataikra való összpontosításával elősegíti versenyképességük fokozását.

tovább »

Biztosítás

Kösse meg nálunk biztosítását

Látogasson el a www.ebam.hu-ra, amely egy könnyen kezelhető, átlátható díjkalkulátor, ahol a legkevesebb adatból lehet kiszámolni a kötelező biztosítást és megkötni azt, 14 szerződött biztosító ajánlatából.

További előnyőket kinálunk az "Egyedi Hovány Casco" jóvoltából, mely egy csak cégcsoportunknál elérhető szolgáltatás.

Szervizeink, országos hálózatunk, kárfelvételi és kárügyintézési pontjaink, felkészült szakembereink, szerelőink mind az Ön rendelkezésére állnak, a biztosítás megkötésétől az elkészült javításig.

tovább »