Ford Focus Nyílt hétvége, május 28-29.

Ford Focus Nyílt hétvége, május 28-29.Az új Ford Focus figyel Önre, figyel másokra, figyel önmagára. Technológiák garmadáját nyújtja azért, hogy Ön nyugodtan adhassa át magát a vezetés élményének.

 


Ford Focus nyílt hétvége

Próbálja ki, mit jelentenek az új Ford Focus biztonsági, kényelmi és környezetbarát újdonságai a gyakorlatban!

Jöjjön el és regisztráljon szalonunkban, mert ha június 5-ig új Ford Focust vásárol, az első három karbantartást ajándékba adjuk!

Vasárnap gyermeknap alkalmából a család legapróbb tagjait meglepetésekkel várjuk.

Legyen a vendégünk nyílt hétvégénken május 28-án és 29-én, addig is itt talál egy kis ízelítőt az új Ford Focus lélegzetelállító technikai tudásáról:

Aktív parkolást segítő rendszer

A sofőr elengedheti a kormánytEz a modern rendszer nem csak megtalálja a párhuzamos parkolóhelyet, de automatikusan be is kormányozza oda az autót – mindezt két ultrahangos radar segítségével teszi. Ezután a sofőr elengedheti a kormányt, és már csak a pedálok kezelésével kell foglalkoznia.

Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer
Az araszoló forgalomban bekövetkező rácsúszások a balesetek egyik leggyakoribb fajtája. Ez a rendszer hatékonyan képes 30 km/h sebesség alatt a koccanásokat megelőzni, vagy az ütközés mértékét minimalizálni. Ha az előttünk haladó jármű hirtelen csökkenti a sebességét vagy megáll, akkor a fék a baleset elkerülése érdekében automatikusan működésbe lép.

Ford EcoBoost motorok
A Ford új generációs, kisebb lökettérfogatú erőforrása a teljesítmény és a gazdaságosság új szintjét honosítja meg a benzinmotorok ezen osztályában. Az Ecoboost két legfontosabb előnye a magas hatékonyság és alacsony CO2-kibocsátás – így nem csak a pénztárcáját, de környezetét is kíméli.


Holttér-figyelő rendszerHolttér-figyelő rendszer
A funkció a biztonságosabb sávváltás érdekében nyújt támogatást a hátsó lökhárítóba szerelt radarérzékelők segítségével. Amint a radarok felismerik a holttérbe érkező járművet, a megfelelő oldalon lévő visszapillantó tükörben LED-ekkel figyelmeztetik a sofőrt az autó jelenlétére. Ezzel nem csak a balesetek megelőzhetők, de a vezető ébersége is fokozódik.


Nyomatékvektor-szabályozó rendszer
Az új Focusba a szériafelszereltség részeként kerül be a Nyomatékvektor szabályozás rendszere. A nagy teljesítményű autókban megszokott technológia folyamatosan szabályozza a nyomaték elosztását az első kerekek között, így csökkenti az alulkormányzottságot, illetve fokozza a tapadást és javítja a kormányzást.Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és sávtartó segítség

Két technológia együttes erővel minimalizálja a fáradtságból származó baleseteket: A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormány rezegtetésével figyelmezteti a vezetőt, ha a sávból való véletlen kitérést észlelt (tehát ha indexelés nélkül hagyja el azt). Ha a vezető nem reagál erre, a sávtartó segéderőt fejt ki a kormányra, ezzel visszaterelve az autót a helyes irányba.Május 28-án és 29-én szeretettel várjuk az Önhöz legközelebb található autószalonunkban!

Kecskemét,
Szent László krt. 79.
Tel.: +36 76/487-300
Fax: +36 76/487-333
E-mail: auto@hovany.dealernet.hu
GPS szélesség: É 46.88246 fok
GPS hosszúság: K 19.70089 fok
Békéscsaba,
Almáskerti Ipari Park 7.
Tel.: +36 66/523-000
Fax: +36 66/523-033
E-mail:auto@bekes.dealernet.hu
GPS szélesség: É 46.68516 fok
GPS hosszúság: K 21.04147 fok
Szeged,
Algyői út 39.
Tel.: +36 62/556-300
Fax: +36 62/556-302
E-mail:auto@szeged.dealernet.hu
GPS szélesség: É 46.28192 fok
GPS hosszúság: K 20.16913 fok

 

 

Autókereső
eurofleet gardx elsőbiztosítás Magyarország megújul