Új Peugeot 3008 GT

Szabadidő-autó karakter, GT szellemiség. Az új Peugeot 3008 GT.


A PEUGEOT 3008 GT a modellcsalád legdinamikusabb és legexkluzívabb változata, amely az autózás örömét testesíti meg rendkívül modern formában. A szépre és az új vezetési élményre fogékony ügyfélkörnek szánt változat megkoronázza a márka új szabadidő-autó választékát. A kizárólag a 2.0 literes BlueHDi 180 S&S EAT6 motorral készült új PEUGEOT 3008 GT-t speciális tulajdonságokkal ruházták fel, megjelenését a két, egymástól éles vonallal elválasztott színárnyalat teszi különlegessé. A GT Line kivitel a sportos és csúcskategóriás motorok elérhetőbb változatait kínálja. Az új PEUGEOT 3008 GT és GT Line egyértelműen illeszkedik a modellek exkluzivitásának növelésére irányuló márkastratégiába. Forgalmazásuk 2016 októberében kezdődik meg.

Új Peugeot 3008 GT


A modellcsalád zászlóshajója

Az autózás, az autózás világa számtalan rajongót vonz. Az esztétikumra fogékony, markáns egyéniségek azt a minőséget keresik egy autóban, ami saját egyediségüket hangsúlyozza. Erre az igényes ügyfélkörre gondolva álmodta meg a PEUGEOT az új 3008 GT változatát.

Az új PEUGEOT 3008 egyszerű és jól átlátható kínálata teljes összhangban van a márka törekvéseivel. A választék a következőképpen épül fel:

 • három felszereltségi szint (Access, Active, Allure)
 • GT Line kivitel
 • GT változat

A GT a kínálat exkluzív és határozottan dinamikus csúcsmodellje, amely ugyanakkor a mindennapi használatra is tökéletes. A vérbeli autósoknak szánt új PEUGEOT 3008 GT a kínálat új szabadidő-autójának erényeit – markáns stílus, lélegzetelállító belső design az új PEUGEOT i-Cockpit®-tal, high tech felszerelések – határozottan sportos és exkluzív vonásokkal ötvözi.

 

Új Peugeot 3008 GT

 

GT! A PEUGEOT történetéből jól ismert emblematikus elnevezés olyan vonásokat feltételez, amelyek annak a tulajdonosnak az egyéniségét is hivatottak hangsúlyozni, akinek a választása erre a csúcsváltozatra esik. Az új PEUGEOT 3008 GT a következőkkel büszkélkedhet:

 • Exkluzív motor: a 2.0 l BlueHDi 180 S&S, a hatfokozatú EAT6 automatikus váltóval. A kínálat legerősebb motorja tovább fokozza a vezetés örömét
 • Sportos megjelenés: erről a kiszélesített sárvédők és a szériában kínált 19 colos gumiabroncsok (235 50 R19) gondoskodnak. A kizárólag a GT változathoz kínált gumihoz gyémánthatású, kettős árnyalatú BOSTON felni jár. A speciálisan kifejlesztett futómű a maximumot hozza ki a rendkívül dinamikus abroncsokból.
 • High-tech megjelenésű lámpák: a full LED-es fényszóró és a szekvenciálisan működő irányjelző fénysor alapfelszerelés
 • Egyedi külső szín. A GT-hez alapfelszerelés a fényes fekete, kettős tónusú « Black Diamond » tető, opcióként pedig kettős külső szín igényelhető a választékban szereplő három árnyalat esetén (szürke Platinium, szürke Amazonite és Metallic Copper). Az autó hátsó része minden esetben fekete gyöngyházfényezést kap; a kettős árnyalatok exkluzív autók közé emeli, és a PEUGEOT tudáskincsének egyedi hordozójává teszi a 3008 GT modellt.
 • Speciális külső designelemek, valamint az utastér kifinomult és sportos kivitele.

Új Peugeot 3008 GT i-cockpit


Az utastérben: az új PEUGEOT i-Cockpit® csúcsformában

A GT változat sportos, technikai és trendi jellege az utastérben is visszaköszön. Az új PEUGEOT i-Cockpit® - alapfelszerelés – központi eleme a látványos és modern műszerfal. Már a belépő felszereltségi szinten is lenyűgöző a belső tér gazdagsága, a futurisztikus modern megjelenése. Az anyagok kiválasztása, az illesztések pontossága nagyban hozzájárul az utastér elsőrendű minőségérzetéhez. A részletek gondos kidolgozása is nagyfokú igényességről és eleganciáról árulkodik, ugyanakkor az utastér minden hivalkodástól mentes, a felsőkategóriás kivitelre utaló aranyfüst díszítések is csak diszkréten jelennek meg.

A GT utasterének jellegzetes vonása a kettős, réz árnyalatú szegélyvarrás a műszerfal tetején, az ajtópaneleken és a központi kartámaszokon. Ugyanez a díszvarrás visszaköszön a TEP/ Alcantara kettősével bevont, körülölelő üléseken, illetve az opcióként igényelhető, szemet gyönyörködtető Nappa Mistral bőrkárpiton. Az ülésében kényelmesen elhelyezkedett vezető tekintetét azonnal magára vonzza a szépen kidolgozott, teljes bőrrel bevont és szintén szegélyvarrott kompakt kormánykerék, az alsó lapított részen díszelgő, krómozott acélból készült GT logóval.

És máris kezdődhet az érzékekre kihegyezett utazás. A műszerfal és az ajtóbetétek díszítése a látást és a tapintást egyaránt kényezteti. A «Grey Oak» berakás egyszerre része a csúcskategóriás kidolgozás hagyományának és a lakberendezés ihlette környezet megteremtésére irányuló modern igénynek. A GT fényűző belső kidolgozását a részletek gazdag tárháza is szolgálja, remekül bizonyítva a márka szakembereinek a kényelmes és igényes utastér kialakításában szerzett szaktudását: selyemfényű krómacél betétek, rozsdamentes acélból készült pedálszerkezet és lábpihentető, rozsdamentes acélból készült első küszöbök, szőnyegek réz árnyalatú díszöltésekkel, fekete tetőkárpit és oszlopok.


Új Peugeot 3008 GT i-cockpit


Új PEUGEOT 3008 GT Line: kívül-belül előkelő

A másfél éve megkezdett márkastratégia, ami a PEUGEOT modellek exkluzivitásának növelését célozza meg, a markánsan dinamikus stílus megteremtésén keresztül valósul meg, amelyhez ezentúl elérhetőbb motorok is párosíthatók . Így született meg a teljes választékon átívelő GT Line verzió, amely a kimagasló minőséget erős egyéniséggel ötvözi, és a motorválaszték szívét rendeli hozzá.

A felszereltségi szint alapja az Allure verzió, ugyanakkor a GT Line számos vonást átvesz a GT változatból. Ezek között találjuk az alábbi külső stílusjegyeket (az első sárvédőn és a hátsó ajtón található GT Line emblémán kívül):
 • az egyedi, teljes LED fényszóróval felszerelt első lökhárítót és a GT hűtőrácsot;
 • az oldalsó háromszög ablak rozsdamentes acélból készült szegélye és díszcsíkja;
 • a krómozott kettős kipufogóvég;
 • a « Black Diamond » tető (alapfelszerelés);
 • opcióként a jellegzetes kettős árnyalatú külső szín is igényelhető
A GT Line kiadáshoz 18 colos, kéttónusú, gyémánthatású matt alumínium keréktárcsa és fekete gyöngyházfényű tükörház (krómozott a GT-n) is rendelhető.

Az utastérben a GT-ben megszokott sportos és kifinomult hangulat uralkodik (ennek része a réz árnyalatú díszvarrás), leszámítva a «Grey Oak» betéteket, az Alcantara üléshuzatot, a selyemfényű króm berakásokat és díszléceket. Az alapfelszerelésként kínált i-Cockpit® Amplify vezetőnek, utasnak egyaránt kimagasló kényelmet és élményt nyújt.


Új Peugeot 3008 GT
Autókereső
eurofleet gardx elsőbiztosítás Magyarország megújul