Új Széchenyi Terv - A Hovány Kft technológiai fejlesztése a működési hatékonyság javításának céljából

A "Hovány" Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 98.595.733.- forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a "A Hovány Kft technológiai fejlesztése a működési hatékonyság javításának céljából" című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A beruházással a Hovány Kft. telephelyét bővítette és több új munkahelyet is teremtett a kistérségben.

Magyarország megújul A kecskeméti székhelyű Hovány Kft. 1991-ben alakult, autókereskedelemmel és az ehhez tartozó teljes szolgáltatási vertikummal foglalkozik. Az időközben cégcsoporttá alakult holding ma már hat megyeszékhelyen, Szentendrén, és a fővárosban kilenc autómárkának a forgalmazását és szervizét látja el.

2013-ban uniós támogatással, az Új Széchenyi Terv pályázati kiírásának segítségével lehetőségük nyílt a beruházás elindítására, a beruházásban a cég új szalonnal bővült, beruházás keretében több új munkahely is létesült.

A beruházáshoz a vállalkozás 98.595.733.- forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv segítségével.

Autókereső
eurofleet gardx elsőbiztosítás Magyarország megújul