Hírek

Új Peugeot 3008 GT

Szabadidő-autó karakter, GT szellemiség. Az új Peugeot 3008 GT.

tovább

Új Nissan NP300 Navara

Megérkezett a pick-upok új etalonja, amikor a stílus és erő találkozik.

tovább

Bemutatkozott az új Nissan Navara

A vadonatúj Nissan Navara a munkabíró pick-upok 12. generációja, amely amellett, hogy megtestesíti a Nissan kiválóság iránti elhivatottságát és tökéletes megoldást nyújt a szegmens kihívásaira, a komfort, a kényelem és fejlett technológiák új dimenzióját kínálja.

tovább

308 GTi by PEUGEOT SPORT

Amióta a márka bemutatta a PEUGEOT 308-at, fokozott várakozás előzte meg a páratlan vezetési élményt kínáló sportos változat megjelenését. Nem akármilyen kihívásnak kellett megfelelnie: a rendkívül speciális ügyfélkört a kínálat legmerészebb modelljével kellett elkápráztatnia.

tovább

Horpadás és jégkár javítás

Jégverésből adódó sérülések, ajtórányitásból eredő és más kisebb horpadások eltűntetése fényezés nélkül, S.M.A.R.T.* technológiával.

tovább

Rendelhető az új Ford Mustang!

Az ikonikus modell 50 éves története során először fordul elő, hogy a vadonatúj Ford Mustang európai specifikációval is megjelenik, és az autót az európai vásárlók is megrendelhetik.

tovább

Új Peugeot 208

Bevezetése után három évvel megújul a márka legkelendőbb modellje, a PEUGEOT 208.

tovább

A Nissan globális partnermegállapodást kötött az UEFA bajnokok ligájával

A Nissan Motor Co., Ltd. bejelentette, hogy négyéves globális partnermegállapodást kötött az UEFA Bajnokok Ligájával, amely kiterjed az UEFA-szuperkupára is. A megállapodás a japán gyártó történetének eddigi legjelentősebb szponzori szerződése, amelynek értelmében a Nissan világszerte az eseménysorozat hivatalos partnerévé vált a 2014/2015-ös szezontól egészen a 2017/2018-as szezon végéig.

tovább

A világ legjobbjai között jegyzik a Nissan Hoványt!

Gyakorta elhangzik különböző fórumokon, hogy valamely márkakereskedő ilyen vagy olyan kitüntetést kapott. Olyat azonban avatott fül is ritkán hall, hogy valakit a világ legjobbjai közé választottak. Nos, a Nissan Hovány kivívta ezt a kivételes megtiszteltetést 2013 után 2014-ben is!

tovább

“CITROËN MAKING OF”: A C_42 új kiállítása az autótervezés kulisszatitkaiba avat be

A Champs-Elysées-n található exkluzív CITROËN-bemutatóterem új kiállítása az autótervezés izgalmas világába kalauzolja a látogatókat. A “CITROËN Making of“ című kaland a szériaautók megszületésének hosszú folyamatát mutatja be nagy részletességgel, az első ceruzavonásoktól a kutatás - fejlesztési “apróságokon” keresztül egészen a gyártási eljárásokig. Az új szezon új modell bemutatójával is együtt jár: itt látható először – még a hivatalos franciaországi premier előtt – a tavasszal megújuló C4.

tovább

Autókereső
eurofleet gardx elsőbiztosítás mkb euroleasing