Hírek

Kecskemétiek az árvízi helyreállításnál

Kecskemétiek az árvízi helyreállításnál

Jó ideje nem láttak ilyen árvizet az „ár-edzett” északiak sem. Bár a veszély elmúlt, még mindig bőséges a tennivaló a víz nyomában. Ebben segített nemrég 180 dél-alföldi önkéntes munkáskéz, több vállalkozás és szervezet támogatása mellett.

tovább

Citroenekkel jött Kecskemétre a Bumeráng

Citroenekkel jött Kecskemétre a BumerángRitka nagy tömeg gyűlt össze május 20-án délután és május 21-én, pénteken reggel a Hírös város főterén, ahol a Bumeráng-produkció 200 négyzetméteres színpadán a közkedvelt rádiósok mellett fellépet Voga "Rumszesz" tánckara, a Bon-Bon és az irigy Hónaljmirigy is.

tovább

Ford flottával „gurulnak” a Félegyházi kenyerek

Huszonöt autós gépjármûflotta-fejlesztés zárult le a napokban a Félegyházi kenyérgyár és a Ford Hovány együttmûködésében. A sütõüzem vezetõje elmondta: profiljuk megköveteli, hogy nehéz gazdasági helyzetben is biztosítsák a zökkenõmentes szállítást.

tovább

Az évad utolsó báljára érdemes várni

Az évad utolsó báljaSzervezik az idei szezon legnagyobb estélyének ígérkezo Autós Bált. A március 6-ai eseménnyel kapcsolatban kérdeztük Hovány Mártont, aki egy évvel ezelott még a Katona József Színházban tartotta – teltház mellett – a Mercedes-bált. Idén azonban ismét a korábbi, Szent László körúti helyszínen várja a vendégeket, ráadásul egy az egész autóstársadalomnak szervezett estélyre invitál...

tovább

Itt az utolsó esély!

Utolsó esélyFolytatódik a Ford programja, hogy minél több totálkárra vett autó „megmenekülhessen”.

Jó hír a bajbajutott (karosszéria-sérült) autók és tulajdonosaik számára, hogy a Ford magyarországi importőre és a Hoványcsoport által is támogatott Ford Utolsó Esély Program folytatódik! Ennek segítségével megmaradhat az autó és egy sor anyagi probléma is kiküszöbölhető. Fontos, hogy a Hoványnál nem csak fordosok élhetnek a lehetőséggel.

tovább

Összehasonlítás: a Ford Transit költségigénye kiugróan alacsony

Ford TransitAz eladási számok is alátámasztják az üzemeltetési költségek kutatásának eredményét.

- Hosszú ideje magasan vezeti a kishaszongépjármű-piac eladási listáit a Ford Transit. A Dekra-Expert nevű cég annak nézett utána, hogy a modellcsalád üzemeltetési költsége hogyan alakul, ha szembe állítják konkurenseivel. Minden kategóriában a Ford Transitot emelték ki leggazdaságosabbként.

tovább

Autókereső
eurofleet gardx elsőbiztosítás mkb euroleasing