Hírek

A DS a Bocuse d’Or és a cukrász világbajnokság hivatalos autója

A vendéglátással, gasztronómiával foglalkozók nemzetközi csúcstalálkozójára, az idén 17. alkalommal megrendezendő SIRHA kiállításra január 24. és 28. között kerül sor Lyonban.

tovább

Egyre előrébb a Peugeot a Dakaron

A 2015-ös Dakar harmadik szakaszán az új PEUGEOT 2008 DKR ismét előrébb lépett a legsikeresebb pilótákból álló csapat kezei között. A tegnapi hosszú gyorsasági szakaszhoz képest a mai útvonal kedvezőbb volt. A 284 km megtétele után a versenyzők a chilei határhoz közeli Chilecitoba érkeztek.

tovább

Mindennapok Angyalai

A Bács-Kiskun Megyei Kórház ápolói részesültek hétfőn délután pénzjutalomban, mégpedig nettó másfél millió forintot osztottak szét közöttük. A „Mindennapok Angyalainak” áldozatos és sokszor emberfeletti munkáját a Hovány Alapítvány ismerte el ily módon.

tovább

A BBC Topgear szerint a Citroën C4 Cactus az év hatchbackje!

A brit autós szaksajtó egyik legtekintélyesebb orgánuma, a BBC TopGear éves szavazásán a CITROËN C4 CACTUS-t választották az év legjobb ferde hátú modelljévé.

tovább

Sébastien Loeb DS 3 WRC-vel indul a 2015-ös Monte Carlo ralin!

A kilencszeres világbajnok és hétszeres Monte-győztes Sébastien Loeb-Daniel Elena páros egy DS 3 WRC-vel indul a 2015-ös szezonnyitó Monte Carlo Ralin! A két ralilegenda különleges szerepvállalása az egyik legpatinásabb raliversenyen szerves része a DS önálló márkává válásának.

tovább

A Citroën megnyerte a 2014-es túraautó - világbajnokság konstruktőri versenyét!*

A mai eredmény és a világbajnoki cím nagy büszkeség a Citroën számára.

tovább

Párizsban mutatkozott be az új Ford S-Max!

Az S-MAX számos európai vásárló lelkében megpendít egy húrt: mindazokéban, akik tágas térre és praktikumra vágynak

tovább

Új PEUGEOT 508: A karakter jegyében

A Párizsi Autókiállításon mutatja be a PEUGEOT a stílusában és műszaki tartalmában egyaránt jelentős újításon átesett, és új motorokkal gazdagodott, megújult PEUGEOT 508-at. A nagy túraautó most még szemléletesebben illusztrálja a PEUGEOT modellek exkluzívabbá válását. A takarékosságot és a teljesítményt ötvözik a modell választékában szereplő Euro 6 motorok: a 2,0l BlueHDi 150 BVM6 mindössze 105 gramm CO2-t bocsát ki kilométerenként, ezzel méltán pályázik a szegmens legtisztább autója címre az azonos teljesítményszintű modellek között.

tovább

MOST MÁR BIZTOS: AZ IDÉN CITROËN-PILÓTA LESZ A WTCC BAJNOKA!

GOLDENSPORT PARK CIRCUIT, PEKING (2014. OKTÓBER 4-5.) - VERSENYEK: Verőfényes napsütés, ám még hideg és csúszós pálya várta a csapatokat ezen a hosszú, megpróbáltatásokkal teli napon, melynek első kihívásai a kvalifikációs etapok voltak. A Q1-ben Ma Qing Hua szereplését megzavarta egy piros zászlós megszakítás, melynek folytán a kínai versenyző csupán a 14. helyet szerezte meg. Ezután José Maria López és Yvan Muller futották a legjobb időket a Q2-ben, míg Sébastien Loeb a hetedik helyre küzdötte fel magát. A harmadik fordulóban a két Citroën a harmadik és a negyedik helyet érte el, Yvan Muller megelőzte José Maria Lópezt.

tovább

C4 Cactus tanulmány: mindössze két litert fogyaszt

Zsúfolt városi közlekedés, környezetvédelmi követelmények, gazdaságossági szempontok: ma az üzemanyag-fogyasztás egyike azoknak a kérdéseknek, amelyek az ügyfeleket leginkább foglalkoztatják. A CITROËN e kérdésekre ad választ a Párizsi Autószalonon bemutatandó C4 Cactus AIRFLOW 2L tanulmányautóval.

tovább

Autókereső
eurofleet gardx elsőbiztosítás mkb euroleasing